kop3

Wat kosten suikerzakjes?

Wij krijgen regelmatig grote partijen met suikerzakjes aangeboden van mensen die besloten hebben om hun verzameling weg te doen, uit nalatenschappen e.d.
Gelukkig zijn er veel mensen die dergelijke partijen gratis willen weggeven, in de verwachting dat hun verzameling in handen komt van een serieuze verzamelaar en niet van een 'handelaar'.

Daarnaast zijn er mensen die hun verzameling willen verkopen. In het verleden stonden op deze pagina enkele richtprijzen voor de waarde van suikerzakjes. Dat leidde echter regelmatig tot misverstanden. De verkopers dachten dat zij goud in handen hadden en dat een grote verzameling zomaar enkele duizenden euro's zou kunnen opbrengen.
Om misversanden te voorkomen geven wij geen richtprijzen meer.

We willen nog wel kwijt dat de prijzen die voor doodnormale suikerzakjes op veilingsites (Marktplaats, Qoop e.d.) worden gevraagd, absurd hoog zijn. Wij raden u dan ook aan om nooit gebruik te maken van deze sites om suikerzakjes te kopen, behalve als de aanbieding erg zeldzaam is. U kunt beter lid worden van onze club (gratis!) en via de ledenlijst contacten opdoen met andere verzamelaars. Ieder lid heeft wel dubbelen die hij of zij wil ruilen.

Contact

Club van Suikerzakjesverzamelaars in Nederland
p/a Harry Dietz
De Fuik 29
3995 BJ Houten
Telefoon 06 - 22111485 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.suikerzak.nl